Mis on DiSC®?

Inimesed on iga organisatsiooni kõige väärtuslikum vara

DiSC® on väga lihtne ja meeldejääv inimkäitumise selgitamise mudel, mis kirjeldab erinevaid käitumisstiile ja eelistusi ning nende tagamaid.

DiSC profiil on inimese käitumist puudutav tagasisideraport, mille saamiseks tuleb eelnevalt täita vastav küsimustik. DiSC profiilidega saab töötada nii grupis kui ka individuaalselt. Tutvu erinevate DiSC profiilidega.

lgal inimesel on just temale omane loomupärane käitumisstiil

Pole olemas häid ega halbu DiSC käitumisstiile, vaid on head või vähem head oskused juhtida oma loomupärast käitumist.

On olukordi, kus sinu loomupärane käitumisviis on parim. Kuid on kordi, kus kõik ei suju iseenesest ja sul on vaja teadlikult kohandada oma käitumist – toimida erinevalt loomuomasest.

Kui sa tead enda ja teiste loomupärast käitumist ja seda, kuidas ennast vastavalt sellele kohandada, siis saad muuta koostöö teiste inimestega paremaks ja tulemuslikumaks. DiSC töövahendid on just selleks loodud.

https://youtu.be/B_UiSSW_pAY
Mis on DiSC?

DiSC mudel


DiSC koosneb neljast peamisest käitumisstiilist:

D (Domineeriv) – otsekohene, tulemuskeskne, tahtekindel ja jõuline
i  (Sotsiaalne) – seltsiv, entusiastlik, optimistlik ja elavaloomuline
S (Stabiilne) – rahulik, kohanev, kannatlik ja tagasihoidlik
C (Analüüsiv) – põhjalik, talitsetud, täpne ja süstemaatiline

80%-l inimestest on rohkem kui üks juhtiv stiil, mis tähendab, et inimese on segu kõigist neljast stiilist, mis sulanduvad ainulaadseks isiksuseks. Stiili mõjutavad alati ka mitmed muud tegurid – nt elukogemused, haridus ja küpsus.

DiSC teooria alusepanijaks on Dr. William Marston USA ülikoolist Columbia University. Teiste hulgas arendasid seda edasi Dr. John Geier ja Inscape Publishing koostöös Ameerikas asuva ülikooliga University of Minnesota Tänasel päeval jätkab DiSC toodete arendamist Everything DiSC (a Wiley brand), mis on spetsialiseerunud inimeste arendamise vahendite väljatöötamisele ja sellealastele teaduslikele uuringutele.

Wiley on DiSC-iga seotud teemasid uurinud üle 10 aasta. Meie DiSC bränd on alati äratuntav tänu DiSC nimes esinevale väiksele „i” tähele.

Koos tehnoloogia arenguga on edasi arenenud ka DiSC.

Meie DiSC profiilid kasutavad kõige uudsemat hindamismeetodit (adaptiivne testimine) ja keerukaid algoritme, et kiiresti analüüsida inimese vastuseid ja pakkuda võimalikult personaliseeritud DiSC tagasisidet. Küsimustiku täitmine võtab tavaliselt vaid umbes 15 minutit.

Viimase 40 aasta jooksul on DiSC mudelist ja koolitusvahenditest kasu saanud üle 50 miljoni inimese. DiSC partnerid ja sertifitseeritud konsultandid moodustavad maailma ühe suurima personaliekspertide võrgustiku – läbi DiSC sertifitseerimise siin on Sinu võimalus meiega ühinemiseks!

 
 

Ülevaade DiSC stiilidest


Everything DiSC®-i globaalne mõjujõud


95%
Rahulolu hinnang

500 000+
organisatsiooni üle maailma

64
net promoter soovitusskoor®

100+
riigis, 40+ keeles


Soovid saada DiSC® litsentsi koos kõigi kaasnevate hüvedega?

Planeerime kõne, et arutada, kuidas DiSC võib teile väärtust luua

E-mail
Field is required!
Field is required!
Telefon
Field is required!
Field is required!
TASUTA KONSULTATSIOON

IPB Partners OÜ

Woldemar Mayeri Ärimaja
Paldiski mnt 29, B korpus, 6. korrus
Tallinn, Eesti 10612

Kontakt

Nimi
Field is required!
Field is required!
E-mail
Field is required!
Field is required!
Sõnum
Field is required!
Field is required!