2 kasulikku EPIC-platvormi näpunäidet

 

Ükskõik, kas oled EPIC-platvormi kasutanud mitu aastat või alustanud alles hiljuti – sa ei pruugi olla teadlik neist kahest suurepärasest funktsioonist, mis võivad sinu klientide DiSC-teekonnal lisaväärtust luua, säästes samal ajal ka administreerimise aega.

 

1. Teksti lisamine DiSC juurdepääsukoodi e-kirjale – muudab vastaja küsimustiku täitmise teekonda selgemaks ja efektiivsemaks

EPIC võimaldab salvestada mitmeid e-kirja tekstimalle. Neid saab e-kirjale lisada küsimustiku juurdepääsukoodide väljasaatmisel või osalejatele meelde tuletamisel, et nad oma küsimustiku ära täidaksid.

Kui tekstisisu on EPICus salvestatud, saab neid meilidesse lisada igal ajal, mil EPIC pakub võimalust kohandatud teksti sisestamiseks.

Juhised:

Mine Personal Options / Manage Custom Messages

EPIC kuvab juba salvestatud sõnumite kaustad ja tekstisisud.

Klõpsates Create a new message näed sellist vaadet:

  1. Pane oma kohandatud e-kirjale pealkiri.
  2. Vali kaust, kuhu uus kiri salvestada (selle jaoks saad luua uue kausta).
  3. Sisesta kirjutamisealale tekst, mille soovid oma sõnumisse lisada.
  4. Protsessi lõpuleviimiseks vajuta nuppu Save.

Ülaltoodud pildil näed näidisteksti, mida soovitame tavaliselt küsimustiku välja saates kirjale lisada, et vastajad oleksid paremini ette valmistatud.

Kui need liigutused on tehtud, saad küsimustike väljasaatmisel alati selle malli valida. Selleks klõpsa enne küsimustiku väljasaatmise lõpuleviimist viimasel teavitusel nuppu OK:

 

Järgmisel lehel leia kohandatud sõnumite alt enda salvestatud mall ja klõpsa nuppu Select. Sõnum on nüüd e-kirjale lisatud ja võid lõpule viimiseks klõpsata Send.

 

2. Impordi vastaja andmed Exceli failist – aitab luua kiirema küsimustike väljasaatmise protsessi

Kui vajad küsimustikku 5-le või enamale inimesele, siis saad säästa palju aega importides vastajate andmed otse Exceli failist. Kiirem on lisada kõik vastajad otse Excelisse ja laadida see fail EPIC-usse, mitte lisada vastajaid ükshaaval.

Juhised:

Lae alla näidis Exceli fail (Download the import template here) ja täida see oma vastajate andmetega. Veerus C vali, kas soovid, et vastajad saaksid oma tulemused pärast hindamise lõpetamist kohe kätte või mitte. Salvesta Exceli fail ja lae see üles, klõpsates ülaltoodud viisil nuppu Upload.

Exceli täitmiseks järgi lihtsalt allalaetava näidis Exceli faili juhiseid.

Kui sa pole neid funktsioone EPICus varem kasutanud, loodame, et saad neid varsti proovida ja neist on abi. Küsi aga julgelt, kui vajad täiendavaid juhiseid!

 

IPB Partners OÜ

Woldemar Mayeri Ärimaja
Paldiski mnt 29, B korpus, 6. korrus
Tallinn, Eesti 10612

Kontakt

Nimi
Field is required!
Field is required!
E-mail
Field is required!
Field is required!
Sõnum
Field is required!
Field is required!