Meeskondade ja juhtide arendamine Tesonetis

Tesonet – üks Baltimaade suurimaid tehnoloogiaettevõtteid – kutsub ennast uue põlvkonna IT-toodetele spetsialiseerunud kiirendiks, mis keskendub küberturvalisuse tööriistadele ja lahendustele. Tesonetis töötab üle 1400 inimese ja neil on rahulolevad kliendid enam kui 80 riigis, kellel nad aitavad arendada uusi tooteid ja lahendusi.

Eesmärk

Tesonet valis DiSC-i, kuna see on lihtne ja ennast hästi tõestanud meetod, mis annab ühise keele inimeste erinevuste üle rääkimiseks ning näitab võimalikke mooduseid paremaks koostööks ja organisatsioonikultuuri parandamiseks. Nende õppe- ja arenduspartner (Learning & Development Partner) osales meie DiSC sertifitseerimisprogrammis, et saada litsents, teadmised ja oskused DiSC programmide ettevõttesiseseks läbiviimiseks. Tesonet kasutab DiSC-i kolme tüüpi õppe- ja arendustegevuses:  
      • Meeskonnatöö sessioonid. DiSC aitab meeskonnaliikmetel üksteist paremini tundma õppida (teadvustada oma tugevaid ja väljakutseid pakkuvaid külgi) ning lahendada erinevaid probleeme (usalduse puudumine, konfliktide lahendamine jne).
      • Juhtide arendamine. DiSC aitab juhtidel ja potentsiaalsetel eestvedajatel tuvastada oma individuaalne loomuomane juhtimisstiil, määratleda arendamist vajavad kohad ja koostada nende kallal töötamiseks konkreetne arengukava.
      • Pehmete oskuste koolitused (nt efektiivsem suhtlemine, konfliktide lahendamine, tagasiside andmine jne). Nad on lisanud DiSC-i pehmete oskuste koolitusprogrammidesse, et aidata töötajatel mõista, et nende loomuomane suhtlusviis ja tagasiside andmise viis ei pruugi teiste stiilidega inimestele sobida. See arusaam võimaldab suhtlemisoskusi teadlikumalt arendada ja laiendab nende tööriistakomplekti.

Tulemused

Tesonet kasutab uut Everything DiSC® Catalyst õppelahendust, mille personaliseeritud interaktiivne õppeplatvorm aitab muuta DiSCi igapäevase tööelu osaks ning toetab neid oma organisatsioonikultuuri loomisel ja kujundamisel selliseks, et see oleks reaalselt võimeline organisatsiooni edasi viima.

"DiSC andis meile ühise keele, et rääkida oma erinevustest ja mitte karta väljendada oma hirme või nõrkusi. DiSC annab ka koheselt rakendatavaid koostööideid esmapilgul väga erinevate ja vastandlike stiilide vahel."

- Inga Balžekaitė-Šaulienė, L&D Partner.

Valik DiSC programmis osalenute tagasisidest

„Sain oma meeskonna kohta palju teada ja kogusin mitmeid kasulikke teadmisi erinevat tüüpi inimeste kohta. Sellest on igapäevaelus nii palju abi.” „Õppisin oma meeskonnaliikmeid palju paremini tundma. Leidsime viise, kuidas saaksime üksteist täiendada ja meeskonnana efektiivsust parandada.” „Inimesed on erinevad. Kui teil on suhtluses arusaamatusi, keskenduge nende (mitte teie) profiilile: eesmärkidele, motiividele ja hirmudele.”

IPB Partners

Woldemar Mayer Business Center
Paldiski mnt 29
Tallinn, Estonia 10612

Свяжитесь с нами

Имя
Это поле нужно заполнить
Это поле нужно заполнить
Эл. почта
Это поле нужно заполнить
Это поле нужно заполнить
Текст
Это поле нужно заполнить
Это поле нужно заполнить