Warning: Attempt to read property "ID" on string in /data01/virt30189/domeenid/www.ipbpartners.eu/htdocs/wp-content/themes/yootheme-changepartners/single-changepartners_story.php on line 11

Edulugu: DiSCi abil sisemise juhtimisprogrammi jõustamine

ÜLEVAADE

Leedu geograafiline asukoht on kogu riigi ajaloo vältel teinud sellest ühe Euroopa peamise transpordisõlme ja mänginud seeläbi maa majanduses suurt rolli. Girteka Logistics on Euroopa suurim varadepõhine (veokeid omav ja liisiv) transpordiettevõte, kus töötab üle 24 500 inimese. Firma kasvab pidevalt ja töötajate karjäärivõimalused ühes sellega: koguni 77% ettevõtte juhtidest on teinud ettevõttes karjääri.

Viimastel aastatel on nad olnud väga edukad oma sisekoolitusprogrammiga "My Leadership Journey". See programm on suunatud esmakordselt ametisse astuvate juhtide arendamisele ja keskendub kriitilise tähtsusega üleminekule üksikutest panustajatest meeskondi juhtivateks juhtideks. Girteka on leidnud DiSC isiksusprofiilide näol enda jaoks asendamatu liitlase, mis võimaldab suurendada selle üleminekuprogrammi tõhusust.

PROGRAMMI TIPPHETKED

  • Mitmekesisuse ja motivatsiooni juhtimise moodul: Programmi keskne osa, mis rakendab DiSC-i erinevate isiksuste mõistmiseks ja suunamiseks, olles hädatarvilik efektiivseks inimeste juhtimiseks.
  • Suurenenud eneseteadlikkus: DiSC hindamised koos 3-tunnise sisuka tagasisidega on saanud programmi tipphetkedeks ja osalejad väärtustavad neid kõrgelt.
  • DiSC-mooduli strateegiline positsioon: DiSC-i viimine programmi viimasesse moodulisse osutus kasulikuks, kuna osalejad on koolitusprogrammi lõpupoole avatumad ja vastuvõtlikumad, mis loob turvalise õhkkonna avameelseteks
  •  

    MÕJUSAD TULEMUSED

  • Täpsem enesekäsitus: Osalejad väljendasid, et "parim ja kõige huvitavam" oli DiSC-moodul pakkudes sügavaid teadmisi oma käitumise ja isiksuse kohta.
  • Enda tunnustamine juhina: Osalejate tagasiside viitab märkimisväärsele Juhtidel on tekkinud sügavam mõistmine ja aktsepteerimine oma juhiomaduste ja juhtimisstiili suhtes.
  • Kultuuriliste ja individuaalsete eripärade juhtimine: Programm on märkimisväärselt parandanud juhtide võimet tegutseda tõhusalt erinevas kontekstis ja erinevate isiksusetüüpidega, laiendades oluliselt nende Johari akna avatud ala.

EVERYTHING DISC

Algselt kasutas Girteka programmi osana DiSC Classic® profiile, kuid uuendas hiljuti programmi uue generatsiooni Everything DiSC® profiilidele, leides, et see on kasutajasõbralikum ja praktilisem tänu täiendavatele raportitele (st Võrdlus- ja Lisaraportid). DiSC-profiilid on olnud olulised programmi põhisõnumite tugevdamisel ja osalejate täpsema eneseteadvustamise edendamisel.

EDASIÕPE JA JÄTK

Kuigi programm "My Leadership Journey" on ühekordne kogemus, tagab Girteka õppe jätkamise, pakkudes samadele juhtidele võimalusi osaleda oma arengueesmärkidele suunatud aruteludes. Järgmise sammuna võib olla väärtuslikuks võimaluseks DiSC-ga jätkamine, et arendada juhtimis-/liidriaspekti (läbi Everything DiSC Management profiili).

KOKKUVÕTE

"My Leadership Journey" koos DiSC-tööriistade strateegilise kaasamisega on tunnistuseks Girteka pühendumusest arendada empaatilisi, eneseteadlikke ja mitmekesiseid juhte.

IPB Partners OÜ

Woldemar Mayeri Ärimaja
Paldiski mnt 29, B korpus, 6. korrus
Tallinn, Eesti 10612

Kontakt

Nimi
Field is required!
Field is required!
E-mail
Field is required!
Field is required!
Sõnum
Field is required!
Field is required!